Back to All Events

Tofu workshop - BETELT!

A tofunak sok arca van, számtalan módon elkészíthető. Tökéletes kiegészítője a reggelinek, ebédnek, vacsorának, de ha megismerjük bátran választhatjuk akár az étkezés főszereplőjenk is. A tofu sokszor szerényen meghúzódik egy kis tányéron, de nagy meglepetéseket tartogathat.  Az órán olyan recepteket, fogásokat mutatunk amellyel a tofu különböző tulajdonságait ismerhetitek meg, bő olajban sütjük, salátát készítünk vele, a desszert tányéron pedig önállóan állja majd meg a helyét bebizonyítva, hogy egy kis csavar izgalmassabbá varázsol még egy pár perc alatt elkészíthető sajttortát is. És tartogatunk még két meglepetést a tarsolyunkban. Tofu ugyanis nem csak szójababól készíthető. Az órán két különböző technikával fogunk elészíteni egy tofunak látszó "nemtofut", az egyiket tojásból, a másikat pedig csicseriborsóból.

Menü : (vegetáriánus vagy gluténmentes verzió is kérhető, csak jelezzétek előre!):

  • Agedashi tofu

  • Tamago tofu

  • Csicseriborsó tofu

  • Wafu saláta tofuval

  • Tofus sajttorta

(A készülő ételekhez főtt rizst kínálunk, illetve biztosítunk kis dobozt, amiben, ha szeretnétek, a készülő ételekből kettőt haza tudtok vinni.)

Ár: 10000 Ft/fő
Az ár tartalmazza az óra alatt fogyasztott ásványvizet, egyéb alkoholmentes üdítőitalokat, teát.

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezése után válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!

Earlier Event: February 18
Francia - japán fúzió: Matcha - BETELT!
Later Event: February 22
Onigiri - japán rizsgombócok - BETELT!